Elektroniikkakerho ELKO


Elektroniikkakerho ELKO

on kerho kaikille elektroniikasta kiinnostuneille. Jäsenistöön kuuluu perus- ja jatko-opiskelijoita eri vuosikursseilta. Tarjoamme jäsentemme käyttöön työskentelytilat sekä tärkeimmät työkalut ja mittalaitteet. Jäsenien kiinnostuksen ja toivomuksien mukaan muutakin pyritään järjestämään tarpeen mukaan.

Kerhoilloissa voit tutustua ohjelmoitaviin mikrokontrollereihin, digitaaliseen signaalinkäsittelyyn (1, 2, 3), rakentaa lisälaitteita tietokoneeseesi tai vaikka tehdä suotimia äänentoistojärjestelmään. Jos et ole elektroniikkaguru, kerholaiset auttavat sinua. Toisaalta, jos tunnet olevasi, voit auttaa muita.

Jos olet ahkera rakentelija, voit lunastaa panttia vastaan kerhohuoneen avaimen, jolloin voit käyttää kerhohuonetta koska tahansa. Kerhohuoneelta löytyy mm. laboratoriopöytä jännitelähteineen, skooppeja, yleismittareita, juotinasemia, signaaligeneraattoreita, logiikka-analysaattoreita, moninainen valikoima sähkö- ja käsityökaluja ja pari tietokonetta. Kerhon tiloissa voi myös valottaa ja syövyttää piirilevyt kerhon tarjoamilla kemikaaleilla.

Kerhon jäsenmaksu vuodelle 2013 on kolme (3) euroa, paitsi uusilta jäseniltä yksi (1) euro. Summa ei ole suuri, mutta sillä saa käyttöönsä rauhallisen rakentelutilan ja runsaasti laitteita ja työkaluja. Jäsenmaksut käytetään toiminnan ylläpitämiseen, kaluston huoltoon, kerhohuoneen komponenttivaraston ylläpitoon ja kartuttamiseen, sekä yhteisiin projekteihin.


Yhteystiedot

Kerholaisiin saa yhteyttä parhaiten Elkon IRC-kanavalta #elko @ IRCnet. Meihin voi ottaa yhteyttä myös hallituksen sähköpostilistan elko@ltky.lut.fi avulla.

Elektroniikkakerho ELKO
Lappeenrannan Teknillinen Yliopisto
PL 20
53851 Lappeenranta